top of page

VERZENDEN

Alle sieraden worden door ons met de hand gemaakt, hierdoor hebben wij minimaal EEN WEEK de tijd nodig om de bestellingen te maken. Als we het verzonden hebben, ontvang je van ons altijd een verzendbevestiging per mail.
 

U heeft de keuze tussen de standaard verzending of de track & trace. De standaard verzending is goedkoper maar wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadige of kwijtgeraakte pakketjes. Track & trace pakketjes krijgen een code waarmee je je bestelling kunt opvolgen, zo zie je waar deze bevindt. 

BPost bezorgd post van maandag t/m donderdag (uitzondering vrijdag en zaterdag). Soms komt het voor dat een bestelling na 10 werkdagen nog steeds niet bezorgd is. Laat het ons even weten via info@ewbracelets.com of Instagram DM (@ew.bracelets, dan gaan we het meteen voor je uitzoeken en oplossen. 

We vesturen met Bpost, PostNL, Mondial Relay en GLS.


Binnen België bedragen de verzendkosten vanaf €4,50 euro (GEEN verzendkosten bij bestellingen >€85 euro) of track & trace is tussen de €5.50 - €6.5, via een code die je krijgt kan je je bestelling opvolgen.

Bij bestellingen buiten België rekenen we vanaf €5,75 voor de verzending. (GEEN verzendkosten bij bestellingen > €95 euro) of track & trace is €10.49, via een code die je krijgt kan je je bestelling opvolgen. Bestellingen die we naar de landen binnen Europa verzenden, zijn vaak 3 of 7 dagen onderweg. 

Heb je een bestelling met een track en trace code word deze verzonden naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Om te voorkomen dat de postbode niet voor je deur staat en je niet thuis bent. Doordat we het naar een afhaalpunt sturen is het tarief ook goedkoper, wil je nu dat het naar je thuis wordt verzonden kan je dit kiezen bij het afrekenen.

 

Bij bestellingen met een haarspeld wordt deze altijd verstuurd met track en trace. Standaard verzending is €5.50 waarbij je pakketje naar een afhaalpunt wordt verstuurd. Wilt u dit liever naar uw huisadres, kunt u de keuze maken om dit aan te passen en kost het €6.50.

RETOURNEREN

Ben je niet tevreden over een besteld artikel? Of wil je het retourneren om een andere reden? Natuurlijk is dat geen probleem! Je kan een sieraad retourneren tot 14 dagen na ontvangst van het sieraad. 

De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat Ewbracelets niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Belangrijk: het sieraad mag niet gedragen zijn, passen mag natuurlijk wel! Ringen moeten in de originele verpakking teruggesturd worden, er hangt een kaartje aan en deze moet er dan aanhangen en mag niet verwijderd worden. Mochten we een sieraad beschadigd ontvangen, dan zullen we de waarde van de terugbetaling moeten verlagen, afhankelijk van de schade. We raden daarom aan om het sieraad zorgvuldig te verpakken.

GEPERSONALISEERDE SIERADEN, OORBELLEN EN HAARACCESSOIRES kunnen NIET geretourneerd noch geruild worden.

Stuur ons een e-mail naar: info@ewbracelets.com met daarin je naam en ordernummer en het product wat je zou willen retourneren. Via de mail geven we je het adres waar de retour heen gestuurd mag worden.

Als we de retourzending hebben ontvangen, betalen we het bedrag binnen een week terug. LET OP: de kosten om een artikel te retourneren zijn voor eigen rekening.

 

Wil je een andere maat bestellen omdat het niet pasten? Dan rekenen we opnieuw verzendkosten aan, eens we het bedrag ontvangen hebben sturen wij u de gewenste sieraden opnieuw op.


 

bottom of page