top of page

Wie is het gezicht achter ew.bracelets?

Wat leuk dat je mijn website met handmade jewellery hebt gevonden. Ik zal me eventjes voorstellen.

 
Mijn naam is Emma en ik ben 18 jaar oud. Ongeveer ander half jaartje geleden ben ik begonnen met sieraden te ontwerpen en begon ik ze te verkopen aan mensen in de buurt en op school. Als kind was ik altijd al creatief bezig, ik ben toen naar een hobby winkel in de buurt gegaan. Stiekem wou ik alles daar kopen, maar zoveel zakgeld had ik helaas niet. Uiteindelijk heb ik kunnen kiezen & paar zakjes met kraaltjes gekocht en zo is het allemaal begonnen.

Momenteel volg ik op de school de richting,  multimedia. Ik ontwerp daar mijn logo, visitekaartjes, ect. Omdat ik op school leerde hoe we site's kunnen maken heb ik mijn webshop helemaal zelf ontworpen en gemaakt.

 

Sindsdien ben ik er elke dag met super veel plezier mee bezig en krijg ik er maar niet genoeg van om al jullie toffe bestellingen te maken!
Ik hou ervan als klanten een foto sturen dat ze het hebben ontvangen of aan hebben, zo krijg ik nog meer motivatie! Het afgelopen jaar is mijn Instagram account enorm snel gegroeid tot wel 11 000+ volgers! Het is echt ongelofelijk, kan het nog steeds niet geloven!


Bij ew.bracelets kan je de nieuwste trends vinden van het jaar! Paar keer per maand wordt het assortiment aangepast en komen er heel veel nieuwe toffe sieraden erbij.

Ik hoop dat je iets leuks kan vinden bij ew.bracelets, voor jezelf, of voor iemand anders!

Veel shopplezier!

xxx

Emma

Leffi D'Anvers_Opening-082.jpg
bottom of page